ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ στις Κυκλάδες. Όλα τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ στις Κυκλάδες. Όλα τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων
Στις Κυκλάδες ήδη έχει στηθεί ένα νέο επιτελείο, που μεταξύ των άλλων, ασχολείται και με την προετοιμασία των επόμενων εθνικών εκλογών

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα «καυτό» το τελευταίο διάστημα και η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι είναι πιθανό να υπάρξουν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους μήνες.

Στις Κυκλάδες ήδη έχει στηθεί ένα νέο επιτελείο, που μεταξύ των άλλων, ασχολείται και με την προετοιμασία των επόμενων εθνικών εκλογών όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν. Ήδη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, έχει κάνει αρκετά δυναμικό ξεκίνημα στη νέα του θητεία με συχνά ταξίδια στα νησιά, συναντήσεις και διεργασίες με στελέχη του κόμματος, ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στην πανελλήνια συνδιάσκεψη των προέδρων της ΝΟΔΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε και το θέμα των εκλογών.

Σαφώς και η ΝΟΔΕ Κυκλάδων θα έχει δικαίωμα λόγου και θα καταθέσει τη δική της πρόταση αναφορικά με τις υποψηφιότητες στο νομό μας, παρότι η τελική επιλογή ανήκει στην κεντρική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Για την ώρα, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με προηγούμενα δημοσιεύματα. Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υπουργού, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος για μία ακόμη φορά θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, φιλοδοξώντας να εκλεγεί ξανά για έκτη συνεχόμενη αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.