ΤΟΠΙΚΑ

Non Stop τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου για την έναρξη της σαιζόν

Non Stop τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου για την έναρξη της σαιζόν
Δεν αφήνουν ώρα να περάσει οι άνθρωποι της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου και σε αντίξοες συνθήκες δουλεύουν νυχθημερόν

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην αυταπάρνηση που δείχνουν τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου και οι υπάλληλοι της δημοτικής αρχής σε δύσκολες πολλές φορές συνθήκες για να βοηθήσουν στα έργα που γίνονται στο νησί.

Το Σαββατοκύριακο ήταν δύσκολο λόγω της ζέστης και του καύσωνα που επικρατούσε στο νησί αυτό όμως δεν πτόησε τους ανθρώπους του Δήμου Μυκόνου στη θέση Δρακουρί όπως βλέπεται και σε σχετικές φωτογραφίες να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ενόψει μάλιστα και της τουριστικής περιόδου που ουσιαστικά ξεκινάει τώρα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.