ΤΟΠΙΚΑ

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Ρουσουνέλος

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Ρουσουνέλος
Ένας σοβαρός επαγγελματίας στο τιμόνι του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου

Στο πλαίσιο των ανακατατάξεων και μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου με πρόταση του δημάρχου και ομόφωνη στήριξη και ψήφιση ο Γιώργος Ρουσουνέλος αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου.

Αφανής εργάτης του Δήμου Μυκόνου ο Ρουσουνέλος καταλαμβάνει την άκρως τιμητική και ως επιβράβευση του ήθους και της δουλειάς του στο νησί αρκετά χρόνια τώρα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου έγραψες χαρακτηριστικά για την επιλογή του Γιώργου Ρουσουνέλου:

«Καλή επιτυχία φίλε Γιώργος Ρουσουνέλος- Γ.Σ.Μυκόνου ! Εύχομαι ολόψυχα μια δημιουργική θητεία και να παραμείνεις τόσο αποτελεσματικός όπως ήσουν μέχρι τώρα.
Πολλά συγχαρητήρια στον πατέρα σας Spiros Rousounelos Λευτέρης Ρουσουνέλος»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.