ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου επιστρέφει στην θέση του αντιδημάρχου

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου επιστρέφει στην θέση του αντιδημάρχου
Κίνηση ματ και αποδοχή της πρότασης του δημάρχου να επιστρέψει στα καθήκοντα του αντιδημάρχου του Δήμου Μυκόνου ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου

Ένας πασπαρτού πραγματικός εργάτης και μαχητής από όποια θέση και αν του ζητήθηκε να προσφέρει στην Δημοτική αρχή της Μυκόνου είναι ο πλέον πρώην προέδορς του δημοτικού συμβουλίου και νυν αντιδήμαρχος πλέον Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

Επιστρέφει στην θέση του αντιδημάρχου που την γνωρίζει καλά καθώς είχε ήδη περάσει από το πόστο στον Δήμο Μυκόνου.

Για τον σκοπό αυτό ο Ατζαμόγλου παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και ύστερα από πρόταση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και ψηφοφορία  την θέση θα καταλάβει ο Γιώργος Ρουσουνέλος.

Σχεδόν εκατό μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές η κίνηση του δημάρχου έχει και συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα καθώς ο καθένας από το πόστο του θα βοηθήσει ανάλογα στα ζητήματα του Δήμου που τρέχουν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.