ΤΟΠΙΚΑ

Νεοπροσληφθέντες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Νεοπροσληφθέντες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει ότι εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό της, οι 28 νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι με την ειδικότητα του ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και αναμένονται 7 επιπλέον για τη συμπλήρωση του συνόλου των 35 ελεγκτών που έχει αποφασιστεί η πρόσληψή τους.

Οι προσλήψεις έγιναν μέσω ΑΣΕΠ, όπου προβλέπονταν από τον σχετικό διαγωνισμό οι διορισμοί σε κενές οργανικές θέσεις της ΥΠΑ.

Οι νεοπροσληφθέντες ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα αξιοποιηθούν στα ακόλουθα αεροδρόμια και κέντρα ελέγχου αεροναυτιλίας: στο ΚΕΠΑΘΜ, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, στο αεροδρόμιο Ρόδου και στο αεροδρόμιο της Κω.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, η Διοίκηση της ΥΠΑ συνεχάρη τους ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, καλωσορίζοντάς τους ως νέα μέλη της «οικογένειας» της Πολιτικής Αεροπορίας και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.