ΤΟΠΙΚΑ

«Πρώτα φταίμε εμείς οι Μυκονιάτες»

«Πρώτα φταίμε εμείς οι Μυκονιάτες»
Ο Φλώριος Ασημομύτης, επιχειρηματίας του νησιού, μίλησε στο MEGA και τόνισε ότι η κατάσταση με τις αυθαιρεσίες είναι διαχρονική

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για αυθαίρετα κτίσματα στη Μύκονο, με τα πρώτα πρόστιμα και τις αποφάσεις κατεδαφίσεων να έχουν ήδη επιδοθεί στους επιχειρηματίες που παρανόμησαν.
«Πρώτα φταίμε οι Μυκονιάτες»

Όπως λέει στο MEGA ο Φλώριος Ασημομύτης, επιχειρηματίας του νησιού, η κατάσταση με τις αυθαιρεσίες είναι διαχρονική.

«Δυστυχώς είναι πάρα πολλά χρόνια αυτό που φωνάζουμε, δεν ανακαλύψαμε σήμερα τον τροχό. Τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά ιδιαίτερα από το 2014 και μετά, που βγήκαν οι νόμοι των τακτοποιήσεων, μεγάλωσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι ξενοδοχειακές μονάδες έχουν πολλαπλασιαστεί ανεξέλεγκτα».

«Πρώτα φταίμε εμείς οι Μυκονιάτες, οι μεγαλοξενοδόχοι και οι μεγαλοεργολάβοι, πρώτοι αυθαιρετήσαμε και μετά η τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και δεν έβαλε όρια».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.