ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέο Tζακ ποτ στο Τζόκερ με… 5αρι στη Νάξο! Που έπαιξε το δελτίο και πόσα κερδίζει ο τυχερός!

Νέο Tζακ ποτ στο Τζόκερ με… 5αρι στη Νάξο! Που έπαιξε το δελτίο και πόσα κερδίζει ο τυχερός!

Το δωδέκατο τζακ ποτ στη σειρά σημειώθηκε απόψε στην κλήρωση του Τζόκερ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 7, 9, 22, 27, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Μετά και την αποψινή εξέλιξη, στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ οι υπερτυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα διεκδικήσουν ένα ποσό που θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ!

€10.000.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/10/2018 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1960ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν επτά (7) τυχερά δελτία, από τα οποία το ένα (1) φέρει έξι (6) επιτυχίες και τα οποία κερδίζουν το ποσό των €16.950,39 για κάθε επιτυχία.

Χαμόγελα σε ένα Ναξιώτη σκόρπισε η τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Ωστόσο στη σημερινή κλήρωση, στη δεύτερη κατηγορία ( 5αρια ) βρέθηκαν 12 νικητές, με τον ένα νικητή να βρίσκεται στη Νάξο, δοκιμάζοντας την τύχη του, στο πρακτορείο του κ. Χωριανόπουλου στη χώρα της Νάξου και ο οποίος πρόβλεψε σωστά την τυχερή πεντάδα όχι όμως και το τζόκερ και θα λάβει από 16.950 ευρώ.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.