ΤΟΠΙΚΑ

Nέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Nέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Η Myconian Collection ανακοινώνει το νέο πεντάστερο ξενoδοχείο O by Myconian Collection στον κόλπο του Ορνού, 3,6km από τη Χώρα, φτιαγμένο για ταξιδιώτες που αγαπούν τη φύση, το design και το εκλεπτυσμένο lifestyle.

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022 και αποτελεί το 11ο  ξενοδοχείο του ομίλου που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο νησί της Μυκόνου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 65 δωμάτια και σουίτες φιλικά στο περιβάλλον και σε αρμονία με αυτό. Την ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και μάρμαρο. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν επιπλωμένη βεράντα ή μπαλκόνι, όπως και ιδιωτικές πισίνες. Υπάρχουν επιλογές για 2 έως 6 ενήλικες, με δωμάτια 33m² έως 135m².

Το Mirage pool deck ενδείκνυται για χαλάρωση με ξαπλώστρες, δίπλα σε τροπικά φυτά με ποικιλία σνακ και ροφημάτων όλη μέρα και για διασκέδαση το βράδυ.

Το ξενοδοχείο προσφέρει gourmet πρωινό, μεσημεριανό στην πισίνα και κοκτέιλ στο Obar’s pool bar, καθώς και γαστρονομικές δημιουργίες του Baloo fine dining restaurant, με θαλασσινά, ντόπια κρέατα και λαχανικά αλλά και σπάνιες ετικέτες κρασιού και ποτών από τις Κυκλάδες και όλο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης έχει επίσης στη διάθεση του στον χώρο του ξενοδοχείου το DTOX Spa με μεγάλο μενού θεραπειών και εμπειριών και αποκλειστικά προϊόντα, γυμναστήριο με σύγχρονα μηχανήματα, προπόνηση ατομική και σε ομάδες, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις όπως beach yoga κάτω από την πανσέληνο και το O Concept Store, μια boutique που διαθέτει με επιλεγμένα κομμάτια από κορυφαία brands σε resortwear και beachwear.

Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι της Myconian Collection απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση και στα 11 ξενοδοχεία του ομίλου στη Μύκονο και την τεράστια γκάμα από εστιατόρια, μπαρ, πισίνες και spa που διαθέτουν, όπως και άριστες υπηρεσίες και χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων και γάμων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.