ΤΟΠΙΚΑ

Νέο επεισόδιο και συλλήψεις σε πασίγνωστο κλαμπ των… vip στη Ψαρού

Νέο επεισόδιο και συλλήψεις σε πασίγνωστο κλαμπ των… vip στη Ψαρού
Στη Μύκονο οι συλλήψεις είναι σχεδόν καθημερινές για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε διάφορες περιοχές και εγκαταστάσεις.

Έλεγχο σε ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ της Μυκόνου πραγματοποίησαν αστυνομικοί το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ψαρού.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό. Ανάμεσά τους είναι ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγιναν αντιληπτές διάφορες οικοδομικές εργασίεςκατόπιν ελέγχου στην επιχείρηση, η οποία ανήκει σε 53χρονο, ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να ελεγχθεί η τήρηση της διακοπής οικοδομικών εργασιών που είχε επιβληθεί στην επιχείρηση, με απόφαση της 12ης Απριλίου 2023 από την Διεύθυνση Πολεοδομίας Σύρου-Ερμούπολης.

Σημειώνεται ότι στη Μύκονο οι συλλήψεις είναι σχεδόν καθημερινές για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε διάφορες περιοχές και εγκαταστάσεις. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο κλαμπ της Ψαρού είχε βρεθεί πρόσφατα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ελεγκτικών υπηρεσιών

πηγη ieidiseis.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.