ΤΟΠΙΚΑ

Νέο «αυτογκόλ»Βερώνη και αποδοκιμασίες στην σελίδα του συνδυασμού του

Νέο «αυτογκόλ»Βερώνη και αποδοκιμασίες στην σελίδα του συνδυασμού του
Τα μηνύματα και οι αντιδράσεις του κόσμου στην ανακοίνωση εναντίον του MykonosVoice που εξαφάνισαν οι συνεργάτες του Βερώνη

Με ένα δελτίο τύπου  προσπάθησαν να απαντήσουν στο ρεπορτάζ του Mykonosvoice οι άνθρωποι του συνδυασμού Μύκονος Πρώτη Ξανά.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο συνδυασμός Μύκονος Πρώτη Ξανά εξέδωσε δελτίο τύπου(«ύμνος» στην πολιτική επικοινωνία και απάντηση στα ερωτήματα μας ) και αφού μας ενημέρωσε ότι η γη γυρίζει(ανακάλυψη) και ότι μόνο κάποιος που ήρθε από τον πλανήτη Άρη δεν θα έβλεπε ότι ο Κουκάς μίλαγε μεταξύ συγγενών και φίλων(σε άλλη ανάρτηση μας ενημέρωναν νωρίτερα  ότι μίλαγε σε τουρίστες) τους  δικαιώσαμε γράφουν  γιατί αναρτήσαμε φωτογραφία με τον δήμαρχο στο πλάνο και από κάτω τρεις και ο κούκος!!!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Θα παραθέσουμε το δελτίο τύπου του συνδυασμού  και ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ τα συμπεράσματα του κόσμου, τις αντιδράσεις του,που φρόντισαν να εξαφανίσουν από την σελίδα τους οι συνεργάτες του Βερώνη  σε κλίμα « δημοκρατικού διαλόγου»,  εμείς βρήκαμε μερικά από αυτά ( ήταν δεκάδες )γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Διαβάστε χαρακτηριστικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ
«Επειδή η γη τουλάχιστον μέχρι σήμερα γυρίζει και δεν είναι επίπεδη και η όρασή μας είναι πολύ καλή ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε αυτό το πλανητικό φαινόμενο, μόνο κάποιος που ήρθε σήμερα στη γη από τον πλανήτη Άρη δεν θα έβλεπε ότι στην εκδήλωση της #Άνω #Μεράς ο κ. #Κουκάς μίλαγε μεταξύ συγγενών και φίλων.

Το #αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι «γνωστοί-άγνωστοι» συντάκτες του #Mykonos #Voice μας επιβεβαιώνουν αφού αναρτούν φωτογραφία όπου στο μικρόφωνο είναι ο #δήμαρχος και από κάτω τρεις και ο κούκος.

H αλήθεια –από την οποία το Mykonos Voice έχει πάρει διαζύγιο μήνες τώρα-είναι μια: η Άνω Μερά έδωσε μια ηχηρή απάντηση αποδοκιμασίας στον κ. Κουκά και γι’ αυτό μέσα στο πανικό του εγκρίνει προφανώς τέτοια «χιουμοριστικά» δημοσιεύματα όπως το σημερινό.
Η Άνω Μερά μίλησε και έδειξε #Βερώνη. Και αυτό δύσκολα καταπίνεται!»

Οι αντιδράσεις των πολιτών ήταν άμεσες με αποτέλεσμα να εξαφανίσουν από την επίσημη σελίδα του συνδυασμού  στο Facebook τις απόψεις  τους .Πάρτε μια γεύση είναι μερικά από τα δεκάδες.

 

 

 

 

 

 

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.