BUSINESS

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες ετοιμάζεται να δημιουργήσει στη Μύκονο ο Όμιλος Κόκκαλη

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες ετοιμάζεται να δημιουργήσει στη Μύκονο ο Όμιλος Κόκκαλη

Με τις βίλες της Μυκόνου να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία πώλησης, οι εργασίες του ξενοδοχείου στην καρδιά των Αθηνών να έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα σχέδια για ένα πεντάστερο resort στο νησί των Ανέμων να προχωρούν, ο όμιλος Κόκκαλη δίνει μεγάλο βάρος στους τομείς του real estate και στου τουρισμού σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα ρεκόρ του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας.

Μετά το 5άστερο ξενοδοχείο Branco, 21 δωματίων,που άνοιξε πέρυσι ο όμιλος στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, η Intrakat προχωρά τον σχεδιασμό και τις μελέτες για να ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ακόμα επενδυτικού σχεδίου, ύψους 80 εκατ.ευρώ, για την ανάπτυξη ξενοδοχειακού resort πέντε αστέρων στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τοβρετανικό fund London & Regional Properties γιατην ανάπτυξη έκτασης 100 στρεμμάτων που έχει εξαγοράσει στο Καλό Λιβάδι τηςΜυκόνου. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη ανάπτυξη δύο ξενοδοχείων και μεγάλωνβιλών επιφάνειας 10.000 τ.μ και αξίας άνω των 10εκατομμυρίων ευρώ έκαστη καθώς αυτού του μεγέθους ταακίνητα, έχουν μεγάλη ζήτηση στο νησί.

με πληροφορίες από το insider.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.