ΤΟΠΙΚΑ

Κινήσεις από το μέλλον στη Μύκονο

Κινήσεις από το μέλλον στη Μύκονο
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση σε κομβικά σημεία από ηλιακά παγκάκια.Κίνητρο για τους κατοίκους δηλώνει ο δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά με την τοποθέτηση που έγινε σε ηλιακά παγκάκια.

«Ακολουθώντας σταθερά την πολιτική προώθησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο νησί μας, επιλέγουμε έξυπνες λύσεις και παρεμβάσεις που προωθούνται και στηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Πολιτική. 

Προς αυτή την κατεύθυνση τα ηλιακά παγκάκια που τοποθετήθηκαν, θα δώσουν κίνητρο στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας, να καθίσουν και παράλληλα να φορτίσουν ηλεκτρικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αποτελεί χρέος και ευθύνη όλων μας η προστασία του περιβάλλοντος μέσα από συγκεκριμένα έργα και πράξεις, ξεκινώντας από τα μικρά και καθημερινά.

Με αυτές μας τις δράσεις στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση των Μυκονιατών και των εκατομμυρίων τουριστών μας, αλλά κυρίως στη νέα γενιά, η οποία επιβάλλεται να εκπαιδευτεί γύρω από ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, βιώσιμης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.