ΤΟΠΙΚΑ

Νέα υποψηφιότητα με την Πρωτοβουλία Δράσης

Νέα υποψηφιότητα με την Πρωτοβουλία Δράσης
Ο Άγγελος Κοντιζάς γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης θα είναι υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά
Ένα ακόμη  φρέσκο πρόσωπο θα είναι  στο συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την παρουσίαση των νέων συνεργατών του.
Πρόκειται για τον Άγγελο Κοντιζά που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης.
Με την συγκέντρωση και των παλαιότερων στελεχών του που θα βρίσκονται στο πλευρό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου ο δήμαρχος δημιουργεί μια πολύ ισχυρή ομάδα με πρόσωπα από όλους τους χώρους επαγγελματικούς και κοινωνικούς στο νησί.
Ο κ.Κουκάς ανακοίνωσε τον Άγγελο Κοντιζά:

«Ο Άγγελος Κοντιζάς είναι γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης και ζει στο Καλό Λιβάδι. Δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της ύδρευσης (έχει βυτία με νερό, Υδροπωλητής), την οποία ανέλαβε σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο κύριος λόγος που εμπιστεύτηκε την ομάδα μας είναι, ότι αποτελείται από νέους άφθαρτους ανθρώπους με όρεξη για την βελτίωση του τόπου μας για το κοινό καλό του νησιού. Θέλει να συμβάλει στην αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, λόγω των γνώσεών του και της σχετικής εμπειρίας του.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019”


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.