ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Νέα προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Με μεγάλη χαρά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ανακοινώνει την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τριών προτάσεων για προγράμματα αθλητισμού στα οποία θα συμμετέχει ως εταίρος.

Τα προγράμματα αφορούν:

1.     Τους νέους αθλητές και την υποστήριξη τους μέσω νέων τεχνολογιών στην εναρμόνιση επαγγελματικής-εκπαιδευτικής τους διαδρομής και της αθλητικής τους καριέρας

2.     Τον αθλητισμό σε μειονεκτούσες αγροτικές περιοχές και την προώθηση του αθλητισμού υπαίθρου με τη θεσμοθέτηση του «Πρέσβη του Αθλητισμού» στα νησιά

3.     Την προώθηση της εκπαίδευσης στις λεγόμενες “soft” δεξιότητες στον αθλητισμό και μέσω του αθλητισμού για νέους 15 έως 20 ετών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονιστεί ότι ενώ η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετείχε για πρώτη φορά με προτάσεις στο ERASMUS+ SPORT, οι προτάσεις της έγιναν δεκτές από  τα αρμόδια θεσμικά όργανα και πλέον είναι γεγονός οι ευρωπαϊκές συνεργασίες με πλειάδα αθλητικών φορέων από Ευρωπαϊκές χώρες,  όπως Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ουγγαρία.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της Σχεδίου Δράσης 2018-2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ξεκινά καινοτόμες δράσεις για τον αθλητισμό και τους νέους και τις νέες στις Κυκλάδες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.