ΤΟΠΙΚΑ

Νέα κοινοτική σύμβουλος στην Άνω Μερά

Νέα κοινοτική σύμβουλος στην Άνω Μερά
 Νέα κοινοτική σύμβουλος  στην Άνω Μερά η Βάσω Μιχαλάκου που την υποδέχτηκε ο δήμαρχος για την ορκωμοσία της στο δημαρχείο της Μυκόνου.
Τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κουκάς «Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία για τον τόπο μας και το χωριό μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε καλό σε ότι κάνει στη ζωή του στον παραιτηθέντα Γιάννη Ζουγανέλη (Νικολαρίδη), έναν Ανωμερίτη που έχει αποδείξει την αγάπη του, αλλά και την ανιδιοτελή του προσφορά για την Άνω Μερά και το νησί μας.Η καθημερινότητα, αλλά και τα πραγματικά προβλήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε ως αιρετοί δημιουργούν ειλικρινείς σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης, που αντέχουν στο χρόνο.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.