ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα έργα υποδομών 5,3 εκατ. ευρώ στις Κυκλάδες

Νέα έργα υποδομών 5,3 εκατ. ευρώ στις Κυκλάδες
Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Την ενίσχυση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με 5,3 εκατ. ευρώ για νέα έργα υποδομών στις Κυκλάδες ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και θα διατεθούν για την κατασκευή λιμενικού έργου στην περιοχή Πολλωνίων της Μήλου, για μελέτες που αφορούν στην επέκταση – ολοκλήρωση λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμένα Ίου, μελέτες βελτίωσης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Κυκλάδων και για την προσθήκη αίθουσας νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο Δονούσας.

Τα νέα έργα έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων που υλοποιεί το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, στο πλαίσιο ολοκληρωμένου σχεδίου για τη στήριξη των νησιών του Αιγαίου και την αναβάθμιση της αναπτυξιακής δυναμικής τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.