ΤΟΠΙΚΑ

Νέα έργα οδοποιίας στο νησί σε εξέλιξη παρά την δυσκολία της εποχής

Νέα έργα οδοποιίας στο νησί σε εξέλιξη παρά την δυσκολία της εποχής
Χωρίς να χάνουν χρόνο οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου προχωρούν σε έργα οδοποιίας

Τι και αν είναι καλοκαίρι καθώς για την εύρυθμη λειτουργία των δρόμων και κυρίως για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου προχώρησαν στην έναρξη εργασιών οδοποιίας.

Όπως θα δείτε σε σχετικές εικόνες του MykonosVoice σε αρκετά σημεία του νησιού έπεσε νέα άσφαλτος στο οδόστρωμα με σκοπό να κυκλοφορούν άπαντες απρόσκοπτα και χωρίς τον κίνδυνο τροχαίου.

Η μέριμνα θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα  και αυτό είναι το πρώτο στάδιο καθώς τόσο η τεράστια κίνηση από την παρουσία των επισκεπτών στη Μύκονο, αλλά και η γενικότερη κατάσταση λόγω Αυγούστου καθιστούν δύσκολες τις συνθήκες σε αθτο το ξεκίνημα.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αλλάξει άρδην το οδικό δίκτυο τους επόμενους μήνες καθώς η δημοτική αρχή της Μυκόνου κινείται ήδη προς την κατεύθυνση μεγάλων έργων και κυρίως στον τομέα της οδοποιίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.