ΤΟΠΙΚΑ

Νέα επένδυση για πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Νέα επένδυση για πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Άλλο ένα πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται στα σκαριά και οδεύει προς υλοποίηση στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στον δημοφιλή προορισμό της Μυκόνου.

Το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης Χ. Κ. Σταθακόπουλος Α.Ε. το οποίο έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης  και Επενδύσεων, αφορά την δημιουργία πολυτελούς καταλύματος πέντε αστέρων στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Καλό Λιβάδι.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας θα διαθέτει 19 δωμάτια τα οποία θα είναι 55 κλινών.

Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης η επένδυση εγκρίθηκε για υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων ενώ το επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται στα 5.000.000 ευρώ με το το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται επίσης στα 5.000.000 ευρώ.

Επίσης σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, η επένδυση θα λάβει επιχορήγηση ύψους 2.000.000 ευρώ ενώ από την ξενοδοχειακή αυτή επένδυση θα δημιουργηθούν 20,17 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.

Η εταιρεία

Η εταιρεία Χ. Κ. Σταθακόπουλος Α.Ε., η οποία θα υλοποιήσει το έργο αποτελείται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων από το 2012 έχει επικεντρωθεί κυρίως σε ξενοδοχειακά έργα με πληθώρα μελετών και έργων τόσο στην Αθήνα όσο και στις Κυκλάδες.

bizness.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.