LIFESTYLE

Η Ευγενία Νιάρχου, οι ουρές στη Φτελιά, το «Billionaire» και ο κύριος… Patek Philippe

Η Ευγενία Νιάρχου, οι ουρές στη Φτελιά, το «Billionaire» και ο κύριος… Patek Philippe

Στο «peak» της σεζόν τα events έρχονται απανωτά, τα πάρτι δίνουν και παίρνουν, ενώ αύριο ανοίγει στο Γυαλό το πολυσυζητημένο Billionaire των Φλάβιο Μπριατόρε και Ζαννή Φραντζέσκου, που έρχεται με άρωμα… Πόρτο Τσέρβο.

Στο νησί που λατρεύει βρίσκεται αυτές τις μέρες η κόρη του Φίλιππου Νίαρχου Ευγενία, μαζί με φίλες της απολαμβάνοντας την ηρεμία της βίλας της και τις πρώτες εξόδους στο νησί των ανέμων, όπου κατοικοεδρεύει κάθε καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής δεν εξαφανίστηκε σε κάποιο από τα διάσημα sea side restaurants της Μυκόνου, αφού ο «τρελός» αέρας, που δεν λέει να σταματήσει εδώ και δύο εβδομάδες, δεν είναι και το καλυτερό της.

Έδωσε το «παρών» στον γάμο της οικογένειας Μπούση και μαζί με την παρέα της χαλαρώνουν στην βίλα που έχει αγοράσει στην περιοχή της Αλεόμανδρας, και δεν έχει επισκεφθεί ακόμη το αγαπημένο της στέκι στην Φτελιά.

mykonos__17_
mykonos__18_

Εκεί όπου χθες το βράδυ οι ουρές για την εμφάνιση του Solomun στο Pacha ήταν τεράστιες και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έφταναν σχεδόν μέχρι πάνω στο δρόμο, που οδηγεί στην ανεμοδαρμένη συνήθως παραλία.

Ο διάσημος dj ήταν το πιο δυνατό όνομα στο line up του διάσημου κλαμπ από την Ίμπιζα, που φιλοδοξεί να εδραιωθεί σε ένα νησί όπου τα πάρτι είναι απανωτά και για όλα τα γούστα, αφού χθες η Nina Kravitz δονούσε το Cavo με techno.

billionaire2__2_
billionaire2__1_

Αύριο έρχονται και τα εγκαίνια του πολυσυζητημένου Billionaire στην είσοδο της Χώρας και θα πρέπει να θεωρείται βέβαια η παρουσία του εμπνευστή του Φλάβιο Μπριατόρε που συνεταιρίστηκε με τον καλό του φίλο Ζαννή Φρατζέσκο.

Αναμένεται ο συνήθης χαμός από δυνατά ονόματα στο opening, την ίδια στιγμή που ακούγονται γκρίνιες στο νησί για την ποιότητα και το class του κόσμου που έχει έρθει, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι big spenders.

Μάλλον όμως δεν φτάνουν για όλους, αφού εις εξ αυτών ο πρόεδρος της διάσημης ωρολογοποιίας Patek Philippe Τιερί Στέρν που βρέθηκε για διακοπές στο νησί με την οικογένεια του έπλεξε συγκεκριμένα μέρη για να διασκεδάσει, όπως το Principote όπου εθεάθη δυο φορές και το εστιατόριο του Νουσρέτ όπου πόζαρε με τον Τούρκο σεφ.

mykonos__9_
mykonos__10_
mykonos__15_
mykonos__12_
mykonos__13_
mykonos__14_
mykonos__11_

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.