ΤΟΠΙΚΑ

Μυστήριο με κλοπή ισραηλινών διαβατηρίων από βίλα στη Μύκονο

Μυστήριο με κλοπή ισραηλινών διαβατηρίων από βίλα στη Μύκονο

Οι εισβολείς φαίνεται να ενήργησαν στοχευμένα – Εκτός από τα διαβατήρια, άρπαξαν ένα Rolex αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ

Μια περίεργη υπόθεση που πνίγεται στο σκοτάδι, αναφορικά με την κλοπή των ταξιδιωτικών εγγράφων και τα κίνητρα των εισβολέων, σε βίλα στη θέση Κανάλια του νησιού των ανέμων, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, 30χρονος υπήκοος Ισραήλ, μετέβη στις 17 Ιουνίου στην Αστυνομία Μυκόνου και κατήγγειλε οτι απο το χρονικό διάστημα της 20:00 της 16ης Ιουνίου μέχρι τη 01:00 της 17ης, άγνωστοι, μπήκαν μέσα στη βίλα που είχε ενοικιάσει με άλλα έξι άτομα στα Κανάλια, παραβιάζοντας με κατσαβίδι μπαλκονόπορτα.

Οι νυχτερινοί εισβολείς φαίνεται να ενήργησαν στοχευμένα, αφού άρπαξαν ένα Rolex αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ αλλά και τα διαβατήρια των ενοικιαστών.

Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία του 30χρονου εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των δραστών και τα κίνητρά τους.

πηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.