ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος-ξενοδόχοι: Είναι εύκολο για μας να εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Μύκονος-ξενοδόχοι: Είναι εύκολο για μας να εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Η Μύκονος είναι από τα ισχυρότερα brand του ελληνικού τουρισμού. Το νησί των 10.000 κατοίκων που έχει έκταση 106 τ.χλμ, για τους rich and famous, για το διεθνές jet set είναι το νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Ο δικός τους πλανήτης πολυτέλειας, διασκέδασης.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα κινούνται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Και είναι άγνωστο πόσες πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς το διεθνές αεροδρόμιο της Μυκόνου, όπως άγνωστο είναι πόσα κρουαζιερόπλοια θα προσεγγίζουν το λιμάνι της. Σίγουρα όμως τα λίαρ τζετ των διασήμων θα προσγειωθούν και αυτό το καλοκαίρι και οι πολυτελείς θαλαμηγοί θα δέσουν στα λιμάνια της…..

Οι περισσότεροι ξενοδόχοι του νησιού ετοιμάζονται  να υποδεχθούν και φέτος αυτούς που θα επιλέξουν  τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Και όπως λέει στο mononews.gr η κα Όλγα Παπαδάκη, εκπρόσωπος τους στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα μόλις ανακοινωθούν. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι τα ξενοδοχεία είναι μικρά και μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα πιο εύκολα από μεγάλες μονάδες που φιλοξενούν πχ 1.000 άτομα. Θα τα καταφέρουμε.

Το ίδιο λέει και η πρόεδρος των ξενοδόχων Μυκόνου κα Μαρία Κουσαθανά«Όλοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν», ωστόσο παραδέχεται πως:  Σκοπός μας φέτος είναι να διαχειριστούμε την κρίση. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο και γνωρίζουμε  ότι οι επιχειρήσεις μας δεν θα είναι φέτος κερδοφόρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.