ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός με ακυβέρνητο σκάφος στα ανοιχτά της Μυκόνου

Συναγερμός με ακυβέρνητο σκάφος στα ανοιχτά της Μυκόνου
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες,  η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ότι το Ε/Π -Α/Κ σκάφος «ΦΛΩΡΑ» Ν.Μ. 44 , το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον ν. Ρηνείας Μυκόνου, παρουσίασε βλάβη στο σύστημα πρόωσης (ρεβέρσα). Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ το Ε/Π -Α/Κ σκάφος «ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ ΙV» Ν.Σ. 1228, που βρισκόταν στην περιοχή ξεκίνησε να ρυμουλκεί το «ΦΛΩΡΑ».
Το ανωτέρω σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στον όρμο Ορνού Μυκόνου συνοδευόμενο από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Α/Κ σκάφους μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.