ΤΟΠΙΚΑ

Μυκονιάτης φίλος του Παναθηναϊκού επιβραβεύει τις πρωταθλήτριες

Μυκονιάτης φίλος του Παναθηναϊκού επιβραβεύει τις πρωταθλήτριες
Επιφανής φίλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, κάνει δώρο για την κατάκτηση του τίτλου,διακοπές στη Μύκονο για τις παίκτριες των «πρασίνων».

Επιφανής φίλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, κάνει δώρο για την κατάκτηση του τίτλου, διακοπές στη Μύκονο για τις παίκτριες των «πρασίνων».

Ο Νίκος Σαχάς ιδιοκτήτης των Sahas Suites στη Μύκονο, κάνει δώρο διακοπές στα μέλη και τις αθλήτριες της ομάδας του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας, κάτι αντίστοιχο είχε επαναλάβει και για την ομάδα βόλεϊ ανδρών όταν κατέκτησαν τον τίτλο τη σεζόν 2019-2020. Έτσι περιχαρής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλησε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη, σαν ανταμοιβή για την χαρά που έδωσε το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη στο κοινό της ομάδας.

Φυσικά η κίνηση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, δεν θα είναι η μόνη επιβράβευση για την ομάδα, καθώς η διοίκηση όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει αποφασίσει να ανταμείψει την ομάδα με γενναίο πριμ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.