ΤΟΠΙΚΑ

Μπέλα Θορν: Βρίσκεται στη Μύκονο

Μπέλα Θορν: Βρίσκεται στη Μύκονο
Η σταρ του OnlyFans βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές - Δείτε το στιγμιότυπο που ανάρτησε

Ακόμα ένα επώνυμο πρόσωπο βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου το φετινό καλοκαίρι.

Ο λόγος για τη Μπέλα Θορν, την 24χρονη πρώην ηθοποιό της Disney, η οποία έχει πλέον χτίσει τη δική της «αυτοκρατορία» στο OnlyFans.

H Μπέλα Θορν επέλεξε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές και βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες δύο ημέρες.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από γνωστό bar του νησιού.

μπελα

Ξένα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με έναν άνδρα, του οποίου η ταυτότητα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Η ηθοποιός χώρισε τον Ιούνιο από τον επί ένα χρόνο αρραβωνιαστικό της, Μπέντζαμιν Μασκόλο,οπότε απολαμβάνει την ελευθερία της.

«Η Μπέλα Θορν και ο Μπέντζαμιν Μασκόλο χώρισαν μετά από έναν χρόνο αρραβωνιασμένοι. Η δύσκολη καθημερινότητα και το βεβαρημένο τους πρόγραμμα τους οδήγησε στον χωρισμό. Παραμένουν φίλοι», ανέφερε δημοσίευμα της Hollywood Life.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.