ΤΟΠΙΚΑ

Τάμτα: Στη Μύκονο με το αγαπημένο μεταβατικό παπούτσι των fashionistas

Τάμτα: Στη Μύκονο με το αγαπημένο μεταβατικό παπούτσι των fashionistas

ΗΤάμτα φημίζεται για τις αντισυμβατικές εμφανίσεις της, με τα αποκαλυπτικά κορμάκια, τις φλούο ολόσωμες φόρμες και τα metallic αξεσουάρ ν’ αποτελούν τα κομμάτια που επιλέγει στην πίστα και τις μουσικές σκηνές που εμφανίζεται. Ωστόσο, στην καθημερινότητά της η pop star φαίνεται να προτιμά τα πιο απλά ντυσίματα, που προσφέρουν άνεση και ευκολία κινήσεων. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Μύκονο μ’ ένα casual σύνολο, το οποίο αποτελείτο από διάφορα pop στοιχεία.

Συνδύασε μίνι γαλάζια φούστα με σούρες στο μπροστινό μέρος μαζί με μαύρα μοκασίνιακαι λευκές κάλτσες, τον συνδυασμό που μας μεταφέρει από τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου, ένα sweater σε παστέλ ροζ απόχρωση με τύπωμα της Whitney Houston, ένα μακρύ παντατίφ με μπλε καρδιά, ροζ τσάντα και λευκά γυαλιά με τετράγωνο σκελετό.

Η προσοχή μας στράφηκε κατευθείαν στo ιδιαίτερο hair look της. Για το νησί των ανέμων, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα χτένισμα αρκετά funky και πρακτικό, τα space buns. Τα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσετε για να τα φτιάξετε είναι πολύ απλά: χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και φτιάξτε από μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σας, έπειτα σχηματίστε δύο κοτσάκια στρίβοντας τα μαλλιά σας κυκλικά, σταθεροποιείστε με λακ και είστε έτοιμη.

Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα:

NDP
NDP
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.