ΤΟΠΙΚΑ

Μπαράζ συλλήψεων στην Μύκονο

Μπαράζ συλλήψεων στην Μύκονο

Την 05-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαπών ηλικίας 52 και 56 ετών οι οποίοι είχαν τοποθετήσει κατά περίπτωση σε τμήμα αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες  προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α)Την 05-08-2021 το βράδυ 52χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής
β) Την 06-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες 21χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 06-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.