ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

15ος στην Ευρώπη ο Παπαμιχαήλ

15ος στην Ευρώπη ο Παπαμιχαήλ
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ του Α.Ο Μυκόνου με χρόνο 1.22.51 σε ακόμη μία καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση πήρε την 15η θέση

Στη μάχη του πανευρωπαικού πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο  ο αθλητής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ πήρε την 15η θέση σε ένα πολύ καλό αγώνα που έδωσε.
Η εκκίνηση των 20 χιλιάδων μέτρων στο βάδην θα δόθηκε στις 11.55 ώρα Ελλάδας και από ελληνικής πλευράς μετείχε ο αθλητής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ που έκανε μια καλή κούρσα και συνεχώς ήταν πλασαρισμένος στους πρώτους είκοσι αθλητές και  με χρόνο 1.22.51 τίμησε για ακόμη  μια φορά τα χρώματα της πατρίδας μας σε μια μεγάλη διοργάνωση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.