ΤΟΠΙΚΑ

Μπαίνει στη γραμμή Σύρου – Τήνου – Μυκόνου το «Νήσος Μύκονος». Ποιο θα είναι το καλοκαιρινό του δρομολόγιο

Μπαίνει στη γραμμή Σύρου – Τήνου – Μυκόνου το «Νήσος Μύκονος». Ποιο θα είναι το καλοκαιρινό του δρομολόγιο

Αναφορικά με τα δρομολόγια του πλοίου «Νήσος Μύκονος» και τη διατήρησή του στη γραμμή της Σύρου καθ’ όλη τη διάρκεια της προσεχούς θερινής περιόδου.

Το πλοίο για το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Σάμου – Βορείου Αιγαίου, ενώ από τις 7 Απριλίου θα πάρει τη θέση του «Blue Star Paros» (αποσύρεται προσωρινά για ετήσια συντήρηση) στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, στην οποία θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, έως και τις αρχές Μαΐου. Στο παραπάνω διάστημα το «Νήσος Μύκονος» θα αντικατασταθεί από το «Νήσος Χίος».

Με την επιστροφή του «Blue Star Paros» στην παραδοσιακή του γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, το «Νήσος Μύκονος» θα αποσυρθεί για συντήρηση. Πρόκειται να επιστρέψει για τα καλοκαιρινά του δρομολόγια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου με προορισμό τη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Σάμου – Ικαρίας. Την Σύρο θα προσεγγίζει τέσσερις φορές την εβδομάδα (όπως και πέρυσι), κάθε Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή με αναχώρηση από τον Πειραιά στις 07:15 και άφιξη στο λιμάνι της Ερμούπολης στις 10:40.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.