ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί στις κρουαζιέρες

Μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί στις κρουαζιέρες
Όλοι οι επιβάτες της εταιρίας κρουαζιέρας Crystal Cruises θα πρέπει να έχουν κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την έναρξη της κρουαζιέρας τους, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους.
Οι επιβάτες θα παρουσιάζουν απόδειξη για τον εμβολιασμό τους πριν επιβιβαστούν στο πλοίο.
Πρόκειται για την  πιο πρόσφατη εταιρία κρουαζιέρας που ανακοινώνει την υποχρέωση εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες της, μετά τις Saga Cruises, Queen Steamboat Company και Victory Cruise Lines.
Η ηρεμία του νου είναι η καλύτερη πολυτέλεια και η απαίτηση του εμβολίου απλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσουμε μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη εμπειρία για όλους στις κρουαζιέρες, δήλωσε ο προσωρινός πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Crystal, Jack Anderson.
Ο ίδιος επικαλείται πρόσφατη έρευνα της Cruise Critic σύμφωνα με την οποία πάνω από το 80% των επιβατών κρουαζιέρας θα ταξίδευαν εάν υπήρχε απαίτηση εμβολιασμού.
tornosnews.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.