ΤΟΠΙΚΑ

Μοναδική βραδιά υπόσχονται οι Droulias Brothers

Μοναδική βραδιά υπόσχονται οι Droulias Brothers
Στην Άνω Μερά στις 21:00 υπο την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου συνέχεια στο Mykonos Art Festival

Μια μοναδική βραδιά με τις μαντινάδες τους και τα τραγούδια τους υπόσχονται απόψε στην πλατεία στην Άνω Μερά τα αδέλφια Δρούλια.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας που έχουν και διατηρούν μια μοναδική σχέση με την Μύκονο είναι  έτοιμοι να ξεσηκώσουν τους Μυκονιάτες και τους επισκέπτες του νησιού στο πλαίσιο του Mykonos Art  Festival που διεξάγεται με επιτυχία υπο την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.

Όποιος δεν ήξερε τους Δρούλια  μέσω της μουσικής τους, τούς έμαθε σίγουρα μέσα από το Survival Secret. Aν και τα δυο αδέλφια δεν είναι δίδυμα, μοιάζουν πάρα πολύ. Μπορεί να μην τους κέρδισε η πασαρέλα, καθώς τα καλλίγραμμα κορμιά τους και το ύψος τους θα ήταν ιδανικά για το μοντελινγκ (ο Κωνσταντίνος είναι 1.92 και ο Ηλίας 1.90), τους κέρδισε η αγάπη για την μουσική καθώς στο αίμα τους ρέει η κρητική μελωδία. 

droulias1_lifeis

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

droulias_lifeis
Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος “Droulias brothers” και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι. Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά

Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης Καρράς και έχουν αφιερώσει και μαντινάδα στην Άννα Βίσση!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.