ΤΟΠΙΚΑ

Χάος στους δρόμους της Μυκόνου

Χάος στους δρόμους της Μυκόνου
Άμεση η ανάγκη εκπόνησης σχεδίου για να αντιμετωπιστεί ένα σοβαρό πρόβλημα για το νησί

Χαοτική είναι η κατάσταση με την κίνηση, το μποτιλιάρισμα και το πάρκινγκ καθώς πλέον είναι αδύνατο κυρίως τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου να κυκλοφορήσει κάποιος φυσιολογικά στη Μύκονο.

Μια διαδρομή που υπο κανονικές συνθήκες μπορεί να γίνονταν σε πέντε λεπτά χρειάζεται μια ολόκληρη ώρα με τα νεύρα πολλές φορές να είναι τεντωμένα από τους οδηγούς που χάνουν την ψυχραιμία τους.

Φανερή είναι και η απουσία της τροχαίας που είναι παντελώς απούσα κυρίως τις μέρες της μεγάλης κυκλοφορίας.

Είναι επιτακτική η ανάγκη εκπόνησης σχεδίου απο την Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση για το θέμα του πάρκινγκ καθώς τα αυτοκίνητα είναι πολλά και δεν φτάνουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ να καλύψουν την ανάγκη.

Η κατάσταση είναι χαοτική, πολλοί αναγκάζονται να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους στο δρόμο δεξιά και αριστερά και να δημιουργείται κομφούζιο.

Πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ώστε και οι συνθήκες των επισκεπτών να είναι ανάλογες των χρημάτων που αφήνουν στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.