ΤΟΠΙΚΑ

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους Μυκονιάτες

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους Μυκονιάτες
Δεν έχουν προηγούμενο οι εκδηλώσεις χειμώνα καλοκαίρι με τους ντόπιους κατοίκους να είναι εντυπωσιασμένοι

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα  να βλέπεις τους νεαρούς  συμπολίτες σου  να διασκεδάζουν έγραψε στα σοσιαλ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς προφανώς απόλυτα ικανοποιημένος  ο ίδιος από την τεράστια επιτυχία που είχε η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή  στη Μύκονο,που έγινε υπο την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και με την συμμετοχή και αρωγή των πολιτών, αλλά και από τις αντιδράσεις του κόσμου που το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Δεν τα έβλεπαν και στο παρελθόν είναι αλήθεια όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό με διήμερες γιορτές, τραινάκια για τα παιδιά και πάρτι μέχρι τελικής πτώσης.

Η προετοιμασία ήταν τεράστια και αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Δήμου Μυκόνου που δούλεψαν για να προσφέρουν  χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ειναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο καιρό τώρα και που οι πολίτες του νησιού αισθάνονται τυχεροί με όσες παροχές τους προσφέρονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δρώμενα καθώς η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε εδώ και πολλά χρόνια τέτοιες εκδηλώσεις χειμώνα καλοκαίρι δεν είχαν ξαναδεί.

Τα χαμόγελα των παιδιών και η χαρά των γονιών ήταν η μεγαλύτερη αποζημίωση για όλους και δεν είναι λίγοι όσοι έχουν εντυπωσιαστεί πράγματι από τις πρωτοβουλίες της δημοτικής  αρχής καιρό τώρα.

Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις καθώς με μια λάμπα, καμία γιρλάντα και κανένα ανεμοδαρμένο δέντρο τους είχαν μάθει χρόνια νωρίτερα γιατί ούτε  όρεξη υπήρχε, ούτε φαντασία, ούτε τεχνογνωσία.Η διαφορά είναι τεράστια και την καταλαβαίνουν πλέον όλοι στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.