ΤΟΠΙΚΑ

Μολδαβή πρώην αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

Μολδαβή πρώην αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

Έχει να δει το παιδί της δύο ολόκληρα χρόνια – Σύμφωνα με την καταγγελία της ο ανήλικος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Παγιδευμένη σε χαοτικές καταστάσεις που συνορεύουν με το θρίλερ και την παράνοια μητέρα από τη Μολδαβία που ζει στην Αθήνα καταγγέλλει την αρπαγή του 15χρονου γιου της από πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν είναι καν πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η πρώην αθλήτρια του πόλο, Μαρίνα Ντουμπιτσκάγια έχει να δει το παιδί της δύο ολόκληρα χρόνια. Ζητάει να γίνει τεστ DNA από τον άντρα που δεν την αφήνει να πλησιάσει τον 15χρονο γιο της, ενώ όπως σημειώνει η ίδια στην καταγγελία της, ο ανήλικος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πώς όμως ο εν λόγω πολιτικός μηχανικός, που ασχολείται επαγγελματικά και με το κομμάτι της μεσιτείας, έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί την πρώην αθλήτρια, μετατρέποντας την καθημερινότητά της σε εφιάλτη;

Σε πράξη τυφλής εκδίκησης αποδίδει την όλη παράλογη συμπεριφορά του η Μολδαβή, η οποία γνωρίστηκε μαζί του σε κοινή παρέα το καλοκαίρι του 2006. Εκείνο το χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με άλλον άντρα από τον οποίο έμεινε έγκυος.

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, και αφότου είχε χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, συνήψε δεσμό με τον μηχανικό.

Η σχέση τους δεν διήρκεσε πολύ. Σε περίπου μισό χρόνο τελείωσε και από τότε οι δρόμοι των δύο χωρίστηκαν και δεν ζούσαν πια μαζί. Ωστόσο, κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Οι φιλικές σχέσεις επέτρεπαν στον μηχανικό να επισκέπτεται το παιδί και μέχρι τότε δεν είχε υπάρξει κάποια αναστάτωση. Στην πορεία, όμως, η κατάσταση άλλαξε δραματικά. Τα προβλήματα ξεκίνησαν για την Μολδαβή όταν ανακοίνωσε στον πρώην σύντροφό της, το 2013, ότι προτίθεται να παντρευτεί κάποιον άλλο άντρα. Ο γάμος τους τελέστηκε το 2015 και από τότε ξεκίνησε ο ανελέητος πόλεμος με τον πρώην σύντροφο της.

«Μου ζητούσε επίμονα να συναινέσω να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τον Ανδρέα ως τέκνο του, αν και γνώριζε ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στα επανειλημμένα αιτήματά του η απάντησή μου ήταν βεβαίως αρνητική, ακριβώς για τον λόγο αυτό, διότι δεν είναι πατέρας του παιδιού μου. Παρά ταύτα – και αυτό ήταν το ολέθριο λάθος μου – δεν του απαγόρευσα να έχει επικοινωνία με το παιδί μου», δηλώνει η πρώην αθλήτρια, που όπως ισχυρίζεται έχασε το παιδί της με τη βία, εξαιτίας του γεγονότος ότι παγιδεύτηκε και εξαπατήθηκε, καθώς δεν γνωρίζει καλά ελληνικά και το 2017 υπέγραψε συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης ταυτότητας. “Ο άντρας αυτός εξαπάτησε ακόμη και το δικαστήριο» λέει στο protothema.gr.

πηγή protothema.gr

Φρίξος Δρακοντίδης

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.