ΤΟΠΙΚΑ

Μητσοτάκης-Κορωνοϊός: Μπορούμε να πετύχουμε και χωρίς lockdown

Μητσοτάκης-Κορωνοϊός: Μπορούμε να πετύχουμε και χωρίς lockdown

Το δίλημμα είναι “Αυτοπροστασία ή Καραντίνα”» τόνισε ο πρωθυπουργός – Τα νοσοκομεία απέχουν πολύ ακόμα από τα όρια τους – Από την μεθεπόμενη εβδομάδα 100 νέα λεωφορεία και άλλα 400 έως το τέλος του χρόνου.

Θα το πω ανοιχτά: Το δίλημμα είναι ‘Αυτοπροστασία ή Καραντίνα’» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα. 

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι βρισκόμαστε σε μία «κρίσιμη καμπή της μάχης με την πανδημία» λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού, την ώρα μάλιστα που η χώρα «μάχεται» σε πολλά μέτωπα.

«Έχω αποδείξει, άλλωστε, πως δεν διστάζω να παίρνω γρήγορα δύσκολες αποφάσεις. Όμως για να τιθασεύσουμε και το νέο κύμα της πανδημίας πρέπει κράτος, επιστήμονες και πολίτες να συνεργαστούμε» υπογράμμισε.

Διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη 24/9

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.