ΤΟΠΙΚΑ

Μίλησε στις καρδιές των Μυκονιατών απόψε ο δήμαρχος για ακόμη μια φορά

Μίλησε στις καρδιές των Μυκονιατών απόψε ο δήμαρχος για ακόμη μια φορά
Στο περιθώριο της συναυλίας στην Άνω Μερά μετά από καιρό μίλησε στους πολίτες ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε θέματα του νησιού και ζήτησε ενότητα

Η σχέση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με τους πολίτες του νησιού και η επικοινωνία  που έχει μαζί τους μπορεί να μην γίνεται στα καφενεία,  στα μνημόσυνα και την εκκλησία κάθε φορά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια σχέση  αλήθειας και απόλυτης εμπιστοσύνης.

Αυτή την φορά και μετά από καιρό και λόγω της πανδημίας, μπροστά στο κοινό που κατέκλυσε το γήπεδο στην Άνω Μερά για την συναυλία της Καίτης Γαρμπή ο δήμαρχος έκανε αναφορά σε θέματα της καθημερινότητας, ζήτησε ενότητα από όλους για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, αναφέρθηκε στις προσπάθειες όλων που γίνονται και τάχθηκε για ακόμη μια φορά υπέρ των Μυκονιατών και των συμφερόντων τους.

Καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος των παρευρισκόμενων ανανεώνοντας μετά από καιρό την εμπιστοσύνη που έχει με τους πολίτες της Μυκόνου.

Δειτε σχετικό βίντεο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.