ΤΟΠΙΚΑ

«Διεκδικούμε από την Πολιτεία να στηρίζει σε όλα τα επίπεδα τη Μύκονο»

«Διεκδικούμε από την Πολιτεία να στηρίζει σε όλα τα επίπεδα τη Μύκονο»

Τις ευχαριστίες για το κλιμάκιο των 14 αστυνομικών που ήδη βρίσκονται στη Μύκονο εξέφρασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο Αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομία και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας και την περαιτέρω ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με εξειδικευμένο κλιμάκιο 14 αστυνομικών, οι οποίοι και ήδη φιλοξενούνται στους δημοτικούς μας κοιτώνες.

Από την πλευρά μας θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε από την Πολιτεία να στηρίζει σε όλα τα επίπεδα τη Μύκονο, που αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό και προβάλλει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.