ΤΟΠΙΚΑ

Μια βραδιά στη Μύκονο με τους κορυφαίους

Μια βραδιά στη Μύκονο με τους κορυφαίους
Δυόμιση ώρες με αγαπημένα τραγούδια πλημμύρισαν το χώρο του γηπέδου στην Άνω Μερά και συγκίνησαν 1.200 και πλέον θεατές

Η χθεσινή βραδιά με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού είχε αυτό που λέμε έντονο το άρωμα της επιτυχίας.

Το φεστιβάλ τίμησε τον Χρήστο Νικολόπουλο για την μακρόχρονη και μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι κι, όπως είπε ο Θέμης Ροδαμίτης, ο Νικολόπουλος είναι ο συνθέτης και ο κορυφαίος σολίστας που συνδέει το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι που έχει ρίζες και στο ρεμπέτικο με την σημερινή έμπνευσμενη λαϊκή δημιουργία.

Δυόμιση ώρες με αγαπημένα τραγούδια, του συνθέτη και άλλων, πλημμύρισαν το χώρο του γηπέδου στην Άνω Μερά και συγκίνησαν 1.200 και πλέον ανθρώπους που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να επευφημούν τους συντελεστές, που θα λέγαμε ότι βρέθηκαν σε μια εξαιρετική ημέρα.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς , αλλά και η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. “Γεώργιος Αξιώτης” Άννα καμμη τόνισαν με έμφαση την ανάγκη να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα και δείχνοντας εμπράκτως τον πολιτισμό μας.

Ο συνθέτης και οι ερμηνευτές μας αποχαιρέτησαν το βράδυ φανερά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, την επιτυχία αλλά και τη φιλοξενία που είχαν στο νησί μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.