ΤΟΠΙΚΑ

Μια πολύχρονη σχέση εκτίμησης και φιλίας του δημάρχου με την υφυπουργό τουρισμού

Μια πολύχρονη σχέση εκτίμησης και φιλίας του δημάρχου με την υφυπουργό τουρισμού

Επίσκεψη στο δημαρχείο της Μυκόνου για την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος:

«Με τη Σοφία Ζαχαράκη  έχουμε μία πολύχρονη και ουσιαστική σχέση, ως δύο νέοι που ασχολούμαστε με τα κοινά.

Από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της στο Υπ. Τουρισμού έχουμε μία πιο στενή συνεργασία, για ευνόητους λόγους.

 

Κοινός μας στόχος η διατήρηση της Μυκόνου ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού – πολιτιστικός, γαστρονομικός, αθλητικός κλπ.

Με αφορμή την παρουσία της στο 1o επιτυχημενο Mykonos Running Festival είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πολλά και στο Δημαρχείο.

Την ενημέρωσα για τη δρομολόγηση των διαδικασιών για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τον προγραμματισμό μας για την επόμενη τουριστική σεζόν, τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού σε διεθνές επίπεδο.

Η συνεργασία Πολιτείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει ο τόπος μας μπροστά.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.