ΤΟΠΙΚΑ

Μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση που πρέπει να έχει και συνέχεια

Μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση που πρέπει να έχει και συνέχεια
Όλοι βρέθηκαν εκεί στο Mykonos Running Festival και αγκάλιασαν το πιο σημαντικό αθλητικό δρώμενο της σαιζόν για το νησί

Το Mykonos Running Festival ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και άφησε την καλύτερη γεύση σε όλους στο Σαββατοκύριακο που πέρασε στο νησί.

Όλοι το αγκάλιασαν και χωρίς διαφορές βρέθηκαν για να φωτογραφηθούν και να δηλώσουν παρουσία σε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό γεγονός που στο νησί στα αθλητικά του δρώμενα δημιούργησε αίσθηση.

Η διοργάνωση από κάθε της πλευρά ήταν άρτια οργανωμένη και τα μεγάλα αστέρια που ήρθαν στην Μύκονο δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία αλλά και το πολύ υψηλού επιπέδου σέρβις σε αθλητές και καλεσμένους.

 

Το 1ο Mykonos Running Festival έδειξε τον δρόμο και θα πρέπει να γίνει θεσμός, να μεγαλώνει κάθε χρόνο όπως μεγάλη είναι και η Μύκονος και έχει ανάγκη από τέτοιες διοργανώσεις ειδικά τους μήνες που η τουριστική κίνηση βρίσκεται στο τέλος της.

Πρόσωπα χαρούμενα και ζωντανά στο νησί που είδε το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ να γεμίζει από τις φωνές μικρών παιδιών που έζησαν το γεγονός.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και κυρίως εκείνους που «έτρεξαν» την διοργάνωση που είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει σημείο αναφοράς κάθε χρόνο τέτοια εποχή για το νησί.

Και του χρόνου…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.