ΤΟΠΙΚΑ

Μια παντοτινή φιλία αναλλοίωτη στον χρόνο

Μια παντοτινή φιλία αναλλοίωτη στον χρόνο
Συγκινητική ανάρτηση απο τον Χρήστο Βερώνη με τον απο χρόνια φίλο του πρώην δήμαρχο του Μονάχου

Η πολιτική πέρα από την πίεση και τις εντάσεις έχει και ευχάριστες στιγμές.
Ανθρώπινες αλλά και συγκινητικές.

Μια από αυτές μας θυμίζει με ανάρτηση του ο Χρήστος Βερώνης για την αναλλοίωτη στον χρόνο φιλία του με τον πρώην δήμαρχο του Μονάχου που είναι παράλληλα και λάτρης της Μυκόνου

“Σήμερα 4/9/22 με τον Πρώην Δήμαρχο του Μονάχου Christian Ude και τη σύζυγό του στον Αϊ Γιάννη – στο εστιατόριο Pyli – όπου κοντά είναι και το σπίτι τους>.

Ζουν περίπου 30 χρόνια κοντά μας.
Το 2001 έγινε μεγάλη τελετή , (μας είχε φέρει και τον πελεκάνο τον cristian), και τους αναγορεύσαμε (τον Ude και την σύζυγό του), σε Επίτιμους Δημότες της Μυκόνου.
Μόλις τώρα συναντηθήκαμε και μου χάρισε μια φωτογραφία από τότε στο Δημαρχείο!
Την Μύκονο την θεωρούν δεύτερη Πατρίδα τους!
Τους ευχόμαστε πάντα να είναι καλά και να μας έρχονται εδώ στον Αϊ Γιάννη και να περνούν όμορφα κοντά στους πολλούς Μυκονιάτες που τους γνωρίζουν και τους αγαπούν!!!

Υ.Γ. Τον Φεβρουάριο του 2006 συμμετείχε ο Δήμος Μυκόνου στην Έκθεση Τουρισμού του Μονάχου, όπου ο Δήμαρχος Cristian Ude θα έκανε την Έναρξη 12 το μεσημέρι.
Ταξιδεύσαμε πρωί πρωί, φτάσαμε Αθήνα και από εκεί μπήκαμε στο αεροπλάνο για Μόναχο, ώστε να προφτάσουμε, αλλά λόγω τηλεφωνήματος ότι υπάρχει βόμβα το αεροπλάνο μας , μας έβγαλαν έξω και φτάσαμε στο Μόναχο καθυστερημένοι. We I’m
Βλέποντας ο Δήμαρχος του Μονάχου ότι καθυστερούμε, πήγε μετά την έναρξη της Έκθεσης, στο δικό μας περίπτερο και έκανε και εκεί την έναρξη για μας!


Συνοδευόταν συνήθως από τους Έλληνες που είχαν γεννηθεί στο Μόναχο, Χρύσανθο Μοσχοβιδη (Δντη Ολυμπιακής), Κώστα Τάτση (Πρόεδρο των 20 Χιλ. Ελλήνων του Μονάχου) και Σπύρο Σαραντόπουλο (Δντη αλυσίδας ξενοδοχείων).
Όλοι αυτοί ερχόταν τότε τα καλοκαίρια στη Μύκονο και είχαν συνοδεύσει και τον πελεκάνο που μας χάρισε τότε ο Ζωολογικός κήπος του Μονάχου!
Και όσα χρόνια βέβαια πηγαίναμε στη Έκθεση, ο Δήμαρχος Cristian Ude, έστελνε μια 720 BMW με το οδηγό του να μας συνοδεύει!”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.