LIFESTYLE

Μια πανίσχυρη παρέα στον Ορνό

Μια πανίσχυρη παρέα στον Ορνό
Βίκτωρας Ρέστης-Αλέκος Κουκάς-Λορέντσο Φρέρης στην παραλία του Ορνού έκλεψαν την παράσταση

Μια παρέα μεγατόνων σε όλα τα επίπεδα στον Ορνό καθώς τρεις πανίσχυροι παίκτες, ο καθένας στον τομέα του με πολλές διακρίσεις, έκανε την εμφάνιση της στην παραλία του Ορνού εκεί που ο μεγάλος και αδιαφιλονίκητος παίκτης ο Λορέντσο Φρέρης έχει αναπτύξει την δική του αυτοκρατορία κα υποδέχτηκε τους φίλους του Βίκτωρα Ρέστη που αυτή την εποχή βρίσκεται στη Μύκονο και κάνει τις διακοπές του αλλά και τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά που είναι στα χάι του τον τελευταίο καιρό μετά την τεράστια επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές.

Η παρέα συζήτησε για όλα τα θέματα που αφορούν και την επιχειρηματικότητα στο νησί αλλά και τις αλλαγές που ενδέχεται να υπάρξουν σε πολιτικό επίπεδο και πως αυτές μπορεί να επηρεάσουν στο κλίμα που θα δημιουργηθεί και στη Μύκονο.

Λίγες ώρες αργότερα στον αγιασμό του εντυπωσιακού ιταλικού εστιατορίου στον Ορνό το Farina σε ένα εντυπωσιακά ανακαινισμένο χώρο με υπέροχες ιταλικές γεύσεις ο πάτερ Μαραγκός ευλόγησε προσωπικό και ιδιοκτήτη του καταστήματος και ευχήθηκε για καλές δουλειές στη σαιζόν που ξεκίνησε πολύ δυνατά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.