ΤΟΠΙΚΑ

Μια ωραία βραδιά απόψε στο Mykonos Art Festival

Μια ωραία βραδιά απόψε στο Mykonos Art Festival
Αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και στην μεγάλη διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι.

Αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και στην μεγάλη διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του επί σκηνής τραγουδούν: Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού. Μια ειδική τιμητική βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο δημιουργό με τραγούδια σταθμούς που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλους τους Έλληνες.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος δημιούργησε μία μεγάλη καλλιτεχνική γέφυρα «παντρεύοντας» το καλό λαϊκό τραγούδι, που βγήκε από τα σπλάχνα του ρεμπέτικου με τη νεότερη λαϊκή δημιουργία, που αφήνει παρακαταθήκη στο μουσικό αύριο του τόπου.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Pitsa Papadopoulou με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο και ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία, σε μια συνάντηση κορυφής, για όλους όσοι αγαπούν το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη διασκέδαση.

Μαζί τους η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το ΥΠ.ΠΟ.Α. οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της συναυλίας είναι η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 22890 28636 & 22890 28637.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.