ΤΟΠΙΚΑ

Μια ομάδα,μια γροθιά, μια τεράστια νίκη για τη Μύκονο

Μια ομάδα,μια γροθιά, μια τεράστια νίκη για τη Μύκονο
Μεγάλη η προσπάθεια από όλους στο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά που μόχθησαν για την νίκη.

Δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι χαρές και τα πανηγύρια στη Μύκονο για την νίκη της Δημοκρατίας, των χαμηλών τόνων και της στρατηγικής.

Τέτοια είναι τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσδώσει κάποιος στην μεγάλη επικράτηση του Κωνσταντίνου Κουκά και των συνεργατών του που έδωσαν και την ψυχή τους για το αποτέλεσμα.

Κανείς δεν περισσεύει και όλοι θα αξιοποιηθούν για το καλό του νησιού και της τοπικής κοινωνίας του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πάντα ενωτικός Κουκάς.

Τα φώτα όπως είναι λογικό πέφτουν σε αυτούς που εκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά όλοι όμως έβαλαν ένα λιθαράκι για την τεράστια νίκη.

Ο καθένας από το μετερίζι του και με τις δυνάμεις του έγιναν όλοι μαζί μια γροθιά και παρέσυραν την Πρωτοβουλιά Δράσης στον θρίαμβο της προηγούμενης Κυριακής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.