LIFESTYLE

Μια Μυκονιάτισα στην κριτική επιτροπή του Γερμανικού Next Top Model

Μια Μυκονιάτισα στην κριτική επιτροπή του Γερμανικού Next Top Model

Στην θέση της κριτική εππιτροπής του Γερμανικού Next Top Model  – στο πλευρό της Heidi Klum -κάθισε η Θέμις Ζουγανέλη.

Είναι κόρη του Κώστα Ζουγανέλη του Μυκονιάτη που έφτιαξε τις περίφημες εννέα μούσες, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που άφησε εποχή στο νησί των ανέμων και έχει παντρευτεί τον Τάκη Κανελλόπουλο, τον βιομήχανο των τσιμέντων.

Τι διασκεδαστικό και τι τιμή να βρίσκομαι στο Germany’s Next Top Model @gntm.2022.official ως κριτής! Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά και η ομάδα της @heidiklum ήθελε το THEMIS Z να είναι ο σχεδιαστής που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα» έγραψε στην ανάρτησή της η Θέμις Ζουγανέλη.

Η Θέμις Ζουγανέλη είναι η Ελληνίδα που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει γνωστό το brand Themis Z στα πέρατα του πλανήτη.  Χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», ενώ παράλληλα αγαπήθηκε για την απλότητα των γραμμών και τη λιτή πολυτέλεια των υλικών της.

 

Η Θέμις Ζουγανέλη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελβετίας, Μυκόνου και Αθήνας.

 

 

Η κοσμοπολίτισσα, Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδαςμοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram ένα απόσπασμα από τον διαγωνισμό μοντέλων, που προβάλεται  για 17η season στην γερμανική τηλεόραση.

Λίγα λόγια για το γερμανικό Next Top Model

Η εντυπωσιακή Heidi Klum βρίσκεται από το 2006 στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής την οποία παρακολουθούν σταθερά από δύομισι έως τρία εκατομμύρια τηλεθεατές.

Φωτογραφίες: Instagram/heidiklum

Στην κριτική επιιτροπή του Germanys Next Top Model βρίσκεται επίσης και η  Kylie Minogue, ενώυπνεθυμίζεται ότι φέτος τα γυρίσματα έγιναν μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, με το συνεργείο, την παρουσιάστρια και τα μοντέλα να ταξιδεύουν στη Μύκονο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.