ΤΟΠΙΚΑ

Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες

Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες
Άρθρο της Κατερίνας Μονογυιού μετά την εκλογή της στο ελληνικό κοινοβούλιο
Το μήνυμα που επιδιώκει να μεταδώσει ο Πρωθυπουργός είναι σαφές και αρχίζει να γίνεται κατανοητό ακόμη και στους πιο δύσπιστους πολίτες. Δουλειά,δουλειά,δουλειά κι ούτε μια μέρα χαμένη. Απ’ότι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, το “νοικοκύρεμα” της χώρας δεν μοιάζει πλέον όνειρο απατηλό. Η τριετής κατάληψη στο City Plaza έλαβε τέλος,τοποθετήθηκε γιατρός στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης,έφυγαν τα ΜΑΤ από την Ηρώδου Αττικού. Πράξεις που τόσα χρόνια φαίνονταν ανέκαθεν καθημερινές και γρήγορα επιλύσιμες μα κανείς δεν κουνούσε το “βαρύ χέρι της εξουσίας” για να τις υλοποιήσει.
Το νοικοκύρεμα δεν σταματάει όμως σε αυτά τα απλά και καθημερινά,αν και αυτά έδειξαν πως έχουν την μέγιστη σημασία για τον πολίτη κι όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει έμπρακτα έτοιμος και πρόθυμος να ανταποκριθεί σε αυτά. Δόθηκε,επίσης,φάκελος με παραδοτέα και χρονοδιάγραμμα εξαμήνου σε κάθε Υπουργό και παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου.
Ένα ακόμη μήνυμα εστάλει: η παθογένεια της γραφειοκρατείας θα καταπολεμηθεί! Τα εθνικά θέματα και συμφέροντα μας φαίνονται να μπαίνουν σε μια νέα,πιο αισιόδοξη τροχιά αφού εστάλει σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από το ΥΠΕΞ στην Τουρκία. Όσον αφορά την μεγάλη πληγή που δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική,η νέα Κυβέρνηση στέκεται μπροστά της με συνέπεια και σοβαρότητα,επιδιώκοντας μανιωδώς να επουλώσει όχι μόνον αυτή αλλά και την μαύρη τρύπα του 112. Θέλοντας να μεταφέρω την αισιοδοξία αλλά και την ελπίδα μου στους συμπολίτες μου που με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους,η νέα Κυβέρνηση της σοβαρότητας,της μετριοπάθειας και της εργατικότητας είναι έτοιμη,γρήγορη κι αποτελεσματική. Η συνέχεια θα εκπλήξει όλους μας θετικά..
 
Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.