ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μια ξεχωριστή παρέα στην τελετή της ορκωμοσίας της Περιφέρειας

Μια ξεχωριστή παρέα στην τελετή της ορκωμοσίας της Περιφέρειας
Στη Σύρο συναντήθηκε μια ωραία παρέα με αφορμή την τελετή της ορκομωσίας της νέας περιφερειακής αρχής.

Πολλές ήταν οι παρουσίες κατά την τελετή της ορκωμοσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο που έσπευσαν να ευχηθούν για καλή νέα θητεία στον Γιώργο Χατζημάρκο και στους συνεργάτες του.

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν με πολιτικά κους κους καθώς δεν βρίσκουν πάντα την ευκαιρία οι πρωταγωνιστές στον πολιτικό στίβο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ να βρίσκονται μαζί.

Μια τέτοια σύνθεση με μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρέα που ενώθηκε για να δώσει τις ευχές της στον Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κυκλάδων Γιώργος Λεονταριτής, ο Βουλευτής  Δωδεκανήσου  ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, ο Νέος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Μιχάλης Ζουγανέλης, η Δικηγορος  Σαντορίνης  Ιουλία Καραμολέγκου,  η βουλευτής  ΝΔ Κυκλάδων Κατερινα Μονογυιού,ο  νέος  Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, ο Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου και τιμώμενο πρόσωπο  Γιώργος Χατζημάρκος.

Οι συζητήσεις έδωσαν και πήραν για όλα τα θέματα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ αλλά και του Νοτίου Αιγαίου σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα που η στιγμή το ενίσχυσε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.