ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με λάμψη η τελετή στη Σύρο

Με λάμψη η τελετή στη Σύρο
Παρουσία του δημάρχου Κουκά και του αντιδημάρχου Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά που εκπροσώπησαν την Μύκονο

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο με τον Γιώργο Χατζημάρκο να ορκίζεται για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Μύκονος ήταν παρούσα δια του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του αντιδημάρχου Μιχάλη  Ζουγανέλη-Μπαλτά.

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής και του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σύρο, στο Θέατρο Απόλλων, σηματοδότησε την έναρξη της καινούργιας θητείας.

Την θρησκευτική ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, συνεπικουρούμενος από τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου, κ. Πέτρο Στεφάνου, παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, του υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα, των βουλευτών Κυκλάδων, Κατερίνας Μονογυιού, Φίλιππου Φόρτωμακαι Νίκου Συρμαλένιου, του βουλευτή Δωδεκανήσου, Βασίλη Υψηλάντη, δημάρχων και αιρετών εκλεγμένων σε νησιωτικούς Δήμους, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων, καθώς και άλλων τοπικών φορέων.

 

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.