ΤΟΠΙΚΑ

Μια δυναμική γυναίκα με κύρος και αξιοπρέπεια στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Μια δυναμική γυναίκα με κύρος και αξιοπρέπεια στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο
Η Μαρία Κουσαθανά-Ψύλενα εκφράζει την φρεσκάδα και την καθαρότητα που αποπνέει το νέο ΔΣ του Δήμου Μυκόνου.

Είναι μια γυναίκα που μόνο καλά λόγια έχεις να ακούσεις στο νησί.

Η Μαρία Κουσαθανά-Ψύλενα εκλέχθηκε με τον Κωνσταντίνο Κουκά στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζει το υγιές κομμάτι της εκπροσώπησης στο Δήμο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο με γονείς τον Πέτρο και τη Βούλα, το γένος Βαμβακούρη.

Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Ζουγανέλη και έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια, τον Παναγιώτη και τον Πέτρο.

Έχει αποφοιτήσει από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα -Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

Η ενασχόληςή της  με τον τομέα του τουρισμού ξεκίνησε από νεαρή ηλικία και συνεχίζει δυναμικά να εξελίσσει ως ιδιοκτήτρια την παραδοσιακή επιχείρηση της οικογένειάς της,το ξενοδοχείο Terra Maria στη Χώρα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1972 από τη γιαγιά της

Οι κάτοικοι της Μυκόνου την τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και την εξέλεξαν  στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά στη Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων.  Από το 2014 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων έως το 2019, ενώ τον τελευταίο καιρό εκτελούσε χρέη Προέδρου.

Ως υπέρμαχος της αισθητικής και με έντονο το αίσθημα ευθύνης, αγαπά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού της  και επιδιώκει την ανάπτυξη, πάντα με σεβασμό προς το κυκλαδίτικο στοιχείο και τις παραδόσεις .

Στηρίζει την «Πρωτοβουλία δράσης» γιατί είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων που διατηρούν την αυθεντικότητα και το ενδιαφέρον τους για την ουσιαστική εξέλιξη του τόπου τους , μακριά από πολιτικά συμφέροντα, έχοντας ως όραμα τη Μύκονο μας δυνατή, ενωμένη και πρωτοπόρα.

Πιστεύει ότι η ομάδα με πρωτοπόρο το δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά αξίζει να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το δύσκολο αυτό έργο που ανέλαβε πριν πέντε χρόνια έχοντας λάβει γνώση από λάθη του παρελθόντος και δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και μεράκι για το καλό του τόπου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.