ΤΟΠΙΚΑ

Μέσα σε ένα 24ωρο ο Αλεκάρας έλυσε και αυτό το θέμα

Μέσα σε ένα 24ωρο ο Αλεκάρας έλυσε και αυτό το θέμα
Φιλότιμος, αποτελεσματικός και προπάντων υπηρέτης του νησιού ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων έβαλε ξανά πλάτη

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ειδική μνεία στον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Αλέκο Κουκά που για ακόμη μια έβαλε πλάτη για ένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο που το έλυσε σε ένα 24ωρο.

Συγκεκριμένα στον δρόμο προς το αεροδρόμιο, φρεάτιο είχε ξηλωθεί και ήταν κίνδυνος θάνατος τόσο για αυτοκίνητα όσο και για τα μηχανάκια.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων χωρίς να χάσει χρόνο με δική του πρωτοβουλία, δικά του μηχανήματα, έξοδα και εργατικό προσωπικό, σε λιγότερο από 24 ώρες όπως θα δείτε και στις σχετικές  εικόνες έλυσε το πρόβλημα.

Ο Αλεκάρας είναι αποτελεσματικός και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο σε κάθε πράξη,  σε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο στο νησί.

Εύγε….


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.