BUSINESS

Μεγάλος ο προβληματισμός και στη Μύκονο για την έκβαση πλέον της τουριστικής σαιζόν

Μεγάλος ο προβληματισμός και στη Μύκονο για την έκβαση πλέον της τουριστικής σαιζόν
Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας και η μεγάλη αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή αλλάζει δραματικά το σκηνικό

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει πλέον  στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Μυκόνου και όχι μόνο για τις κυρώσεις που επιβάλλονται στη Μόσχα η μια μετά την άλλη και κυρίως για τους ελέγχους που ξεκινούν όλες οι χώρες στους Ρώσους ολιγάρχες και γενικότερα στους πολίτες.

Οι Ρώσοι παραδοσιακά υπήρξαν και ήταν  απο τους καλύτερους  πελάτες των πιο ακριβών ξενοδοχείων στη Μύκονο ενώ άφηναν πάντα και πολλά λεφτά στις επιχειρήσεις διασκέδασης και εστίασης του νησιού.

Μάλιστα πληρώνουν με μετρητά! Όπως καταλαβαίνετε οι τελευταίες εξελίξεις με τις κυρώσεις μπλοκάρουν συνολικά τον Ρωσικό τουρισμό και την άφιξη γενικότερα των τουριστών.

 

Ένα πρόβλημα που δείχνει πλέον να είναι μεγάλο και για πρώτη φορά ιδιοκτήτες πανάκριβων ξενοδοχείων δεν θα ξεκινήσουν τις απαραίτητες ανακαινίσεις  στη Μύκονο για το Πάσχα μέχρι να δουν τι θα συμβεί τελικά με το θέμα κάτι που επηρεάζει άμεσα συνολικά και προκαλεί μεγάλο προβληματισμό πριν την έναρξη της τουριστικής σαιζόν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.